Naše storitve

Kaj počnemo?

Odlična storitev, dostopne cene!

Zaupanje naših strank
nam veliko pomeni

V času svojega delovanja si je Pütra pridobila sloves zanesljive, korektne in zaupanja vredne turistične agencije med strankami. To je dejstvo, saj so Pütrin »gonilni motor« za delo zadovoljne stranke, ki se vračajo v Pütro.

Hvala vam na zaupanju!

Pütra turistična agencija - Storitve
Področja turizma s katerimi se Pütra polni:

Organizacija, prodaja in izvedba vseh vrst turističnih aranžmajev (počitnice, potovanja, izleti, potovanja za mlade, strokovna potovanja, kongresni turizem, športni programi) za domače in v zadnjem časi tudi za tuje goste.

Organizacija krajšega ali daljšega potovanja za individualnega gosta: hotel + prevoz po želji gosta.

Kvalitetna posredniška prodaja turističnih aranžmajev različnih organizatorjev potovanj, kar nam omogoča poznavanje destinacij in konstantno izpopolnjevanje v znanjih s področja turizma.

Rezervacije hotelov doma in v tujini.

Prodaja različnih kartic kot ugodnosti za mlade.

Prodaja paketov zavarovanja od zavarovalniške hiše SLOVENICA in zdravstvene zavarovalnice VZAJEMNA.

Organizacija potovanj po naročilu za skupine: za podjetja, športnike, strokovna potovanja, gurmanska potovanja.

Krajši ali daljši izleti po pokrajini ob reki Muri tako za skupine kot za individualne potnike.

Ostale turistične storitve.

Pütra turistična agencija - O nas

Smo mlad a izkušen kolektiv, zavedamo se, da lahko na tržišču uspemo le z odličnim servisom strank, zato nam je osnovno vodilo kvaliteta in posledično temu zadovoljna stranka. Upamo, da boste tudi vi kmalu ena izmed naših zadovoljnih strank.

V agenciji Pütra opravljamo tudi druge posredniške storitve za poslovna in turistična potovanja. Čeprav so na zadnjem mestu v opisu, pa vendarle menimo, da so zelo pomembna za predstavitev dejavnosti agencije. To so namreč storitve, ki ločijo agencije med seboj. Turistične agencije ponujajo podobne, če že ne enake programe. A obstajajo aranžmaji, ki se jih ne da predvideti in za njih pripraviti programe: povpraševanje se namreč pojavi, ko stranka pove svojo željo. To je lahko rezervacija ladijske karte, železniške vozovnice in spalnega vagona, rezervacija hotela za poslovno potovanje v tujini, organizacija poslovnega srečanja, organizacija izleta za zaključeno skupino. To so programi, ki zahtevajo ažurnost, poznavanje naravnih in kulturnih znamenitosti Slovenije in tujine, nujna je razvejana mreža partnerjev po celem svetu. To so pa stvari, ki ločijo turističnega delavca in »starega turističnega mačka«.

error: Vsebina je zaščitena pred kopiranjem